Verdegaal Coaching en Counseling

Liever assertiever

Opkomen voor jezelf

Mijn expertise ligt op het gebied van zelfvertrouwen en assertiviteit. Bij assertiviteit gaat het om opkomen voor jezelf, nee zeggen als je nee bedoelt, grenzen stellen en je mening geven. En dit alles zonder anderen onnodig te kwetsen.

Voor velen is assertief zijn moeilijk of zelfs onmogelijk. Als jij ook bij die grote groep hoort, doe je waarschijnlijk jezelf te kort, laat je kansen schieten en ondermijn je je eigen zelfvertrouwen.

Gelukkig kun je wel assertief worden! Door je zelfvertrouwen en eigenwaarde op te krikken en te leren hoe je helder communiceert. Met inzicht, aandacht en inspanning kom je dan steeds een stap verder.

Bij Verdegaal Coaching kun je kiezen tussen persoonlijke begeleiding, een groepstraining of een combinatie daarvan.

Persoonlijke begeleiding

Wil jij minder onzeker en (nog) assertiever worden? Heb jij een specifiek probleem, thuis of op je werk? Heb je al eens een training assertiviteit gedaan ergens? Ben je jonger dan twintig? Of houd je niet van groepen? Dan is persoonlijke begeleiding iets voor jou! Bij persoonlijke begeleiding draait het alleen om jou. We kunnen direct zoeken naar oplossingen die voor jou werken. 

Als je zelfvertrouwen een deuk heeft opgelopen, is het soms ook effectiever om eerst te kiezen voor persoonlijke begeleiding en eventueel daarna de training Assertiviteit te doen.

 

Trainingen assertiviteit

Na ruim 35 keer met vele tevreden cursisten een begrip in de regio!

In de training Assertiviteit van Verdegaal Coaching leer je om duidelijk aan te geven wat je wel en niet wilt, met respect voor anderen. Je leert zelfbewust je mening te geven en om te gaan met kritiek.

De training Assertiviteit neemt zes avonden in beslag, van 19.30 tot 21.30 uur en wordt gegeven door Joan Verdegaal in Warmond. De training Assertiviteit is kleinschalig: er zijn maximaal vier deelnemers. Desgewenst is een kennismakingsgesprek mogelijk, of parallelle sessies tegen een gereduceerd tarief.  Lees meer

Training Assertiviteit: Durven zeggen wat je wilt

  • Start  12 maart 2019, 38e! editie, lees meer

 

Turbo-training conflicthantering, 2 donderdagavonden

  • 1 en 8 februari 2019, 12e editie, Lees meer

 

Training “Nee is Nee”, grenzen stellen, één dagdeel

  • Op aanvraag voor groepen van 5 tot 10 personen.