Verdegaal Coaching en Counseling

Faalangsttraining

Faalangst kan je behoorlijk in de weg zitten. Je cijfers zijn lager dan je verdient voor je inspanningen, Je gaat situaties waarin je moet presteren misschien wel uit de weg. En als dat niet kan, gieren de zenuwen door je lijf.

Daar wil je toch vanaf? Gelukkig kan dat, maar dan is er wel werk aan de winkel!

Verdegaal Coaching heeft een Faalangsttraining, waarin je leert je faalangst op verschillende manieren te lijf te gaan. Het belangrijkste is dat je stopt met geloven wat er op zulke stressvolle momenten allemaal (onbewust?) door je hoofd spookt. "Het lukt me toch nooit."  Of: "Straks krijg ik een black out". Dat valt niet mee, maar het kan.

Je kunt ook heel goed aan je faalangst werken met persoonlijke begeleiding. Bij de afweging training/persoonlijke begeleiding spelen tijd, geld en effectiviteit een rol. Bel of mail voor een kennismakingsgesprek (€ 40) en we maken de afweging samen.

Je bent welkom!

Waar en wanneer?

Deze training wordt weer gehouden in het najaar van 2019 in Warmond.

We beginnen om 19.30 uur en ronden af om 22.00 uur. Vanaf 19.15 uur is er koffie en thee.

De kosten zijn € 55. De groep bestaat uit maximaal vier mensen.

Vergoeding

Overleg met je werkgever of hij je training kan vergoeden. Het is in ieders belang dat je je werk met minder stress en meer plezier kunt doen! Meer informatie voor werkgevers vind je hier.

Als je meedoet, heb je spijt dat je dat niet eerder hebt gedaan. Je bent welkom!