Verdegaal Coaching en Counseling

Joan Verdegaal

Het gezicht van Verdegaal C o a c h i n g

 

IMG_9780.JPG

"Met een hoop levenservaring, een halve bibliotheek aan kennis en het diploma van de Academie voor Counselling en Coaching op zak, begon ik in 2007 in Warmond mijn eigen praktijk: Verdegaal C o a c h i n g. Al gauw was duidelijk dat ik dat veel eerder had moeten doen! Elke client gaat na elke sessie een beetje zekerder of opgewekter de deur uit. Het geeft enorm veel voldoening om iemand (weer) een stap verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling. Daarbij zoek ik altijd, creatief met mijn ‘gereedschapskist’, de kortste weg.

Al komen mensen met diverse problemen en levensvragen binnen, vaak blijken (een gebrek aan) eigenwaarde en zelfvertrouwen en daaraan gekoppeld (een geringe) assertiviteit belangrijke rollen te spelen. Ik werd hierdoor gefascineerd, misschien wel omdat ik op dit front zelf ook flink strijd heb moeten leveren, en daarom ben ik mij steeds verder in deze problematiek gaan verdiepen.

Ik ben geboren in 1960 en opgegroeid in de Bollenstreek, met twee voeten in de klei. Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen. Ik heb ruim 20 jaar gewerkt als vakjournalist bij een vakblad. Sinds 1999 ben ik slechtziend. 

Ik ben gediplomeerd Academisch en Specialist Counselor en Coach en geregistreerd supervisor voor leden van beroepsvereniging ABvC.