Verdegaal Coaching en Counseling

De beste investering: werken aan jezelf!

Zo ben ik nu eenmaal…

Verdegaal Coaching helpt je een stap verder in je ontwikkeling. Alles wat je leert, draagt natuurlijk bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Maar met de term “Persoonlijke Ontwikkeling” wordt meestal bedoeld: meer inzicht krijgen in jezelf. Dat betekent kritisch kijken naar je eigen denkpatronen. Als je zegt “Zo ben ik nu eenmaal”, heb je het meestal over onzekerheid, stressgevoeligheid, faalangst, perfectionisme, besluiteloosheid of een andere eigenschap waar jij knap last van kunt hebben. Daar kun je wat aan doen!

Persoonlijke begeleiding: patronen aanpakken

Zo ben ik nu eenmaal. Of toch liever wat minder gevoelig, gestrest, opvliegend, perfectionistisch, faalangstig etc.? Dat kan! Je kunt echt veranderen.

Meestal red je je prima. Maar soms kun je door bepaalde omstandigheden last krijgen van zo’n lastige eigenschap. Die is echt niet aangeboren! Dat is goed nieuws, want dat betekent dat je er met inzet, inzicht en inspanning iets aan kunt doen. Met een beetje hulp. Gun jezelf die investering en bel (of mail).

Ook als je niet goed weet wat je wilt of waar je talenten en kwaliteiten liggen, kan ik je verder helpen. In een paar sessies zet jij jezelf “op de kaart”, je kunt dan betere beslissingen nemen, beter richting geven aan je leven, En het is nog leuk ook!

Trainingen persoonlijke ontwikkeling

Je kunt individueel werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Maar sommige onderwerpen zijn ook effectief in een training te leren, zoals time management. Daarnaast zijn er leuke en interessante modellen die je inzicht in jezelf en de mensen om je heen vergroten, zodat je vrijer wordt in de keuze van je gedrag en minder in de ‘automatische piloot’ schiet.

Persoonlijke Effectiviteit

De training Persoonlijke Effectiviteit neemt zes avonden in beslag van 19.30 tot 21.30 uur. De 11e editie vindt plaats in het najaar van 2019.  Lees verder

Conflicthantering

De Turbotraining Conflicthantering is bedoeld voor iedereen die conflicten uit de weg gaat. Inzicht in conflicten en je eigen patronen daarin, geeft je meer vrijheid in je handelen. Deze training neemt twee avonden in beslag.
– 7 en 14 februari 2019, 13de editie. Lees verder

Time management 

De Turbotraining Time management is bedoeld voor jou als je tijd te kort komt en vaak het gevoel hebt dat je wordt geleefd. Deze training wordt meestal gegeven op een zaterdag van 10.30 uur tot 16.00 uur (twee avonden is ook mogelijk).

– 16 en 23 mei 2019 wordt de 10e editie gehouden. Lees verder

Diverse korte trainingen

Verdegaal Coaching heeft diverse korte trainingen (een dagdeel) die in overleg afgesproken kunnen worden voor groepen van zes tot tien personen. Maatwerk is ook mogelijk. Bel of mail gerust voor meer informatie.
Succes verzekerd zijn:

  • De kunst van veranderen
  • Beslissingen sturen je leven
  • Liever Pro-Actiever!
  • Personal Branding: Maak van jezelf een A-merk.
  • Inzicht in het Enneagram: ontwikkel je veelzijdigheid
  • De roos van Leary, leer positief invloed uitoefenen! Lees meer..
  • Smeed je eigen geluk: De zeven eigenschappen van gelukkige mensen.
  • Vier vragen die je leven veranderen. Byron Katie
  • Je stress de baas