Verdegaal Coaching en Counseling

Training persoonlijke effectiviteit

Meer bereiken met minder energie

Deze training heeft tot doel je persoonlijke effectiviteit te verbeteren waardoor je beter kunt functioneren, zowel privé als op je werk. Beter functioneren betekent meer bereiken met minder energie, minder stress. 

Veel aandacht wordt besteed aan het aanleren van vaardigheden, maar minstens zo belangrijk is het verwerven van inzicht in processen binnen een groep of binnen je eigen persoontje. Waarom reageren mensen zo aangevallen? Waarom zeg je niet wat je denkt? Waarom heb je het te druk? 

En natuurlijk: wat kan je er zelf aan doen?

Voor wie?

De training Persoonlijke Effectiviteit is in principe geschikt voor iedereen die graag op een praktische manier leert, in een kleine groep en in een veilige omgeving.

Als je erg chaotisch met je tijd en je ruimte omgaat, kan het zinvol zijn eerst een training Timemanagement te volgen. En als je het erg moeilijk vindt om voor jezelf op te komen of nee te zeggen, is het misschien een idee om te beginnen met de training Assertiviteit. Bel als je twijfelt, dan maken we de inschatting samen.

 

Wat leer je?

De doelen van deze training zijn:

  • Onafhankelijker worden
  • Rationeler leren denken
  • Effectief communiceren
  • Jezelf managen in nieuw gewoontegedrag

Na afloop van de training heb je beter leren communiceren met je omgeving, heb je verbeterde sociale en communicatieve vaardigheden, heb je je zelfvertrouwen verhoogd, je overtuigingskracht verbeterd en meer werkplezier en kun je stressvolle situaties hanteren.

Wat staat er op het programma?

Onderwerpen die aan de orde komen zijn zelfvertrouwen opbouwen, prioriteiten en doelen stellen, rationeel denken, assertiviteit, effectief communiceren, kwaliteiten en valkuilen en goede voornemens succesvol uitvoeren.

Waar en wanneer?

De elfde training Persoonlijke Effectiviteit start in het najaar van 2019 en neemt zes avonden in beslag van 19.30 tot 21.30 uur.

De training wordt gehouden in Warmond.
De kosten zijn € 300. De groep bestaat uit 4 of 5 mensen.