Verdegaal Coaching en Counseling

Turbotraining Conflicthantering

Waarom zou je moeten weten hoe je met conflicten omgaat?

Omdat Je dan vaker krijgt wat je wilt. Omdat op langere termijn je relaties verbeteren. Omdat het stress scheelt. En, last but not least: omdat je eigenwaarde wonderbaarlijk toeneemt!

Voor alle mensen die goed zijn in het vermijden van conflicten organiseert Verdegaal Coaching regelmatig een turbotraining Conflicthantering. Veel mensen vinden het moeilijk om hun mening te uiten, omdat bij een eventueel meningsverschil al een conflict op de loer ligt.

Dat maakt het moeilijk om voor jezelf op te komen. En eigenlijk blijf je dan jezelf niet serieus nemen. Je eigen mening vind je immers niet zo belangrijk. Wanneer je over je angst voor ruzies heen kunt stappen, omdat je weet hoe je met conflicten om kunt gaan, kun je vrij je mening geven. Dat betekent dat je om te beginnen al vaker krijgt wat je wilt. Het is bovendien op de lange termijn beter voor je relaties. En, last but not least: het doet wonderen voor je eigenwaarde!

 

Waar en wanneer?

De dertiende editie van deze training wordt gehouden op de donderdagen 7 en 14 februari 2018 in Warmond. We beginnen deze twee avonden om 19.30 uur en ronden af om 22.00 uur. Vanaf 19.15 uur is er koffie en thee.

De kosten zijn € 100. De groep bestaat uit maximaal vier mensen.

Vergoeding

Overleg met je werkgever of hij je training kan vergoeden. Meer informatie voor werkgevers vind je hier.

Als je meedoet, heb je spijt dat je dat niet eerder hebt gedaan. Je bent welkom!