Verdegaal Coaching en Counseling

Bouwen aan zelfvertrouwen

Weg met die onzekerheid

Onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen en een lage eigenwaarde zijn zeer veel voorkomende verschijnselen! Dat is niet iets om je voor te schamen, wel iets om aan te werken. Gelukkig kan dat; als je minder onzeker bent, heb je minder last van stress, voel je je vrijer en is het leven leuker.

Verdegaal Coaching geeft van tijd tot tijd korte groepstrainingen op het gebied van zelfvertrouwen en onzekerheid. Je kunt echter ook kiezen voor persoonlijke begeleiding, om direct naar de kern van jouw probleem te gaan.

Kom kennismaken, dan vertel ik je hoe jij jouw ondermijnende denkpatronen te lijf kunt gaan.

Persoonlijke begeleiding

Om je onzekerheid de baas te kunnen, je goed te voelen en stevig in je schoenen te staan, zijn twee dingen nodig: eigenwaarde en zelfvertrouwen. Verdegaal Coaching helpt je bouwen aan beide. De meeste mensen hebben niet in de gaten dat ze continu bezig zijn om zichzelf onderuit te halen. Patronen uit hun (vroege) jeugd spelen daarbij de hoofdrol. 

Ben jij een beetje lief voor jezelf? Ook als er iets mis gaat? Waarschijnlijk niet.

Ik leer je om jezelf met andere ogen te bekijken. Dat scheelt je heel veel stress en dus heel veel energie. En je komt eindelijk uit de negatieve spiraal: onzekerheid, stress, onvrede over je gedrag, nog meer onzekerheid, enzovoort.
Moet je een drempel over? Dat is logisch! Als je me belt of mailt is de belangrijkste stap gezet!